Thursday, August 28, 2014

Update TSBS v1.3c

Version : 1.3c
Original Post : Theolized SBS
What's new?
  • Eksekusi common event saat eksekusi action sequence. Kamu bisa gunain berbagai macem hal macem nampilin text atau semacamnya
  • Transisi screen. Sama kayak transisi saat masuk battle. Liat aja di video
  • Nampilin animasi cuman satu pas area attack di tengah-tengah. Cek video

Wednesday, August 27, 2014

Blog cabang?

Karena blog ini lebih gw rasa lebih dikhususin buat yang mau cari referensi seperti script atau tutorial buat kalian-kalian orang Indo, gw rasa ngga cocok kalo gw pake buat nulis developer journal keseharian gw. Entah gw rasanya kalian ngga gitu demen kalo isinya cuman tulisan random tanpa ada yang bisa kalian ambil. Lantaran karena itu, ane ngebuka blog cabang yang ada di forum luar. 

Link : http://www.rpgmakervxace.net/blog/383-theolized-stuffs/

Konten blog? Paling cuman jurnal developer pribadi gw. Dan inget, jurnal TSBS gw simpen disono juga. Dan maaf kalo pake bahasa inggris :P

Update - TSBS Casting Pose v1.1

Version : 1.1
Original Post : Casting Pose

Update log :
- Fixed bug where random target from default script doesn't trigger casting pose
- Added new :cast battle phase. In other word, it doesn't same as idle phase like the previous version does.
- Added instruction how to make a loop from a certain point

Friday, August 22, 2014

TSBS Addon - Casting Pose

Version : 1.0
Requires : TSBS
Lagi males make template, jadi langsungan aja dah
Dengan post ini gw nyatakan gw rilis addon baru TSBS yang namanya Casting Pose. Apa itu? Addon ini ngebikin saat kamu selesai memilih command skill pada aktor, si doi bakal ganti pose idlenya jadi pose casting. Mirip-mirip ama BoF4. 

Langsung lihat videonya aja deh




Download :
Klik disini

Update Log

A lot has happened. Too lazy to update blog

As you can see, I haven't update my blog recently. I don't even know why. I was suddenly lost interest on RPG Maker Stuffs since I completed my Eremidia Dungeon : Skyward Temple game and updated my Theolized Sideview Battle System. I seems since one of my biggest dream was achieved, I greatly lost interest. Well, even so, I'm not retire from RPG Maker. I just need a rest for a long time. I even watched random animes for two weeks just because I was burned out

For you who reported some bugs, do not expect the patch will come out in near future. Unless if you report a bug for TSBS. I only concern on my battle system script since it's my masterpiece.

I apologize for not giving any news for you guys