Sunday, June 15, 2014

Long time no blog. Too many update lists to write @.@

Indonesian version 
Pertama... Sorry ane udah jarang nengok blog ini lantaran kemaren-kemaren ane ngga ada motivasi buat ngeblog gara-gara ane mesti dihantuin tugas-tugas kuliahan. Jadi ane jujur ngga punya ide ngembangin blog lagi ato njawabin pertanyaan kalian dan laporan bug script.

Ada waktu juga gw pake buat personal refreshing macem developing game sendiri, ngeforum, ngumpul bareng ama temen-temen ane. Jadi sekali lagi, ane sorry udah nelantarin kalian para pengunjung blog ini.

Yah, ane udah nelantarin banyak hal lantaran udah gw tinggal sekitar sebulan ga apdet apa-apa. Tentunya bakal banyak update yang bakal gw tulis di blog ini. Dan insya allah seperti yang udah gw bakal back online nulis blog ini mulai July nanti pas ane udah liburan kuliah 2 bulan. Yay! :D

Tapi sebelum itu gw mau ujian dulu yang nantinya bakal dilaksanain tanggal 18 juni ini. Doain sukses ye ...
Oh iya, sekarang gw mulai aktif di RPGMakerVXAce.net

----------------------------------------------------------------
English version
At first... sorry if I haven't visit this blog for a long time. I have no motivation on blogging since the college assigment was haunted me these days. So, TBH, I have no idea how to update and expand this blog at that time or answering your questions or script bug reports.

If I had a time, I used it for personal refreshing such as develop my own game, visit forum, or gathering with my friends. Sorry guys for abandoning you for a long time.

Well, I have left a lot of things since I abandon this blog over a month ago. Of course it will be many update post I will write up in this blog. And if it's possible, I will be back online to write updates on this July, where I have full 2 months vacation from my college stuffs. Yay! :D

But I have to do my exam at first soon at Juny, 18th. Wish me luck guys.
Oh, I almost forgot that now I'm also active on RPGMakerVXAce.net

-----------------------------------------------------------------
Quick updates :

2 comments:

Comment rules :
1. Stay in topic or I will ignore
2. Comment must be in either Bahasa Indonesian or English.

I appreciate any form of comments. However, please do not spam!